Ιανουαρίου 26, 2009

To Ρότερνταμ καλωσορίζει τον ιεροκήρυκα του ριζοσπαστικού Ισλάμ

Ενώ η Ολλανδία παραπέμπει σε δίκη τον βουλευτή Geert Wilders, επειδή η ταινία fitnes που γύρισε, θεωρήθηκε ότι προσβάλει το Ισλάμ, το Ρότερνταμ καλωσορίζει τον (αμερικανικής υπηκοότητας) ισλαμιστή ιεροκήρυκα Khalid Yasin.
Ο κ. Yasin έχει προγραμματίσει να δώσει δυο διαλέξεις στο Πανεπιστήμιο του Ρότερνταμ.
Ο κ. Yasin:
Υποστηρίζει την επιβολή της θανατικής ποινής για τους ομοφυλόφιλους.
Υποστηρίζει ότι ο ιός HIV κατασκευάστηκε από τις δυτικές κυβερνήσεις
Αμφισβητεί την ύπαρξη της Αλ Κάιντα και την ανάμειξή της στις επιθέσεις της 9ης Σεπτεμβρίου.
Υποστηρίζει ότι οι βομβιστικές επιθέσεις στο Μπαλί το 2002 και το 2005 ήταν δικαιολογημένες, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι ιστορικά η Δύση έχει καταπιέσει το Ισλάμ.

Το Εργατικό κόμμα της Ολλανδίας, το Χριστιανοδημοκρατικό και το κόμμα της Ελευθερίας, ζήτησαν να απαγορευτούν οι διαλέξεις επειδή ο ιεροκήρυκας υποκινεί το θρησκευτικό μίσος αλλά ο υπουργός Δικαιοσύνης της Ολλανδίας HIRSCH BALLIN, αρνήθηκε.
Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος του Ρότερνταμ, Αχμέτ Αμπουταλέμπ, δήλωσε σύμφωνα με το πρακτορείο ANP, ότι ο κ. Yasin είναι ευπρόσδεκτος στην πόλη, πως δεν ήθελε να εμπλακεί σε μια συζήτηση πάνω από τη θρησκεία, αφού, «κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αντίληψη της θρησκείας», αλλά πάντως θα πάει στη διάλεξη και αν η ομιλία είναι «προσβλητική ή υποκινεί σε θρησκευτικό μίσος θα ασκήσει δίωξη εναντίον του».
Επειδή εμείς δεν θα μπορέσουμε να πάμε, είναι άδικο να μην απολαύσουμε μερικές από τις θρησκευτικές απόψεις του κ. Yasin.
"Αν προτιμάτε την ενδυμασία των απίστων από την ενδυμασία των μουσουλμάνων, τότε να ξέρετε ότι τα ρούχα των απίστων είναι κακοραμμένα δεμάτια κατάλληλα για ομοφυλόφιλους και λεσβίες. Το Κοράνι έχει καθαρές θέσεις για την ομοφυλοφιλία, την κτηνοβασία και τις λεσβίες. Είναι αμαρτίες και ανωμαλίες και τιμωρούνται με θάνατο".

Πηγή : radio Worldwide

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρουσα άποψη

Δημοσίευση σχολίου