Ιανουαρίου 17, 2009

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι εχθρός του ισλαμικού κόσμου, λέει ο θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν

"Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν ο Αγιατολάχ Αλι Χαμενέι κατήγγειλε σήμερα τους άραβες "προδότες" και τους "υποκριτές" του μουσουλμανικού κόσμου και οι οποίοι σχετίζονται με την ισραηλινή επίθεση στην Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Irna. "Να είστε υπερήφανοι για την υπομονή, το θάρρος και τις θυσίες σας. Η αντίσταση σας αποκαλύπτει τις προθέσεις της Αμερικής, των σιωνιστών και των συμμάχων τους, των Ηνωμένων Εθνών και των υποκριτών του μουσουλμανικού κόσμου", δήλωσε ο αρχηγός του Ιράν σε μήνυμα του προς τον ηγέτη της κυβέρνησης της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε".
Μπορούμε να βρούμε νομίζω ενδιαφέρον το σημερινό τηλεγράφημα του Γαλλικού Πρακτορείου, ου δημοσιεύει το Αθηναικό Πρακτορείο ειδήσεων όπου το Ιράν ομολογεί κατ' αρχήν την στρατιωτική ήττα της Χαμάς, που ήταν αναμενόμενη.
Δικαιώνει ηθικά τη Χαμάς. Βλέπει δυο στρατόπεδα. Τον Ισλαμικό κόσμο και τους "απίστους", που είναι οι "σιωνιστές" και οι "σύμμαχοί τους" μεταξύ των οποίων και ο ΟΗΕ άρα όλη η Δύση. Αποκαλύπτει ή αποδέχεται ότι οι βασικοί σύμμαχοι του Ισραήλ ήταν η Αίγυπτος και η Οορδανία.
Δεν ζούμε στην εποχή του Αραφάτ. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιστροφή στον Μεσαίωνα λοιπόν, αφού η μανιχαϊστική ισλαμική αντίληψη των πραγμάτων εκεί μας οδηγεί. Όμως να μην παραλείψουμε να δούμε και τους Έλληνες συνοιδοιπόρους (βλέπε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ)οι οποίοι κάθε άδικη ή δίκαιη στάση των Παλαιστινίων είναι έτοιμοι να τη δικαιολογήσουν, ενώ ταυτόχρονα δεν γίνεται καμια ανάλογη προσπάθεια και προς την ισραηλινή πλευρά. Κανένας δεν διεκδικεί το απόλυτα σωστό ή το 100% λάθος. Κι όσο κι αν δεν μας αρέσει ακόμα και το Ισραήλ έχει κάποια δίκαια. Εδώ σηκώσαμε πολεμικές παντιέρες επειδή οι Τούρκοι προκαλούν στο Αγαθονήσι. Πως θα αντιδρούσαμε άραγε εάν μας πέταγαν κάθε τρεις και λίγο ρουκέτες στη Θράκη;Μια απλή ερώτηση προς όλους τους θερμοκέφαλους δήθεν προοδευτικούς αυτού του τόπου που λίγο απέχουν από τον Αχμαντινετζάντ.

Δημοσίευση σχολίου